Login       Sunday, December 8, 2019      Search  
Spendler.dk - Arbejdspladsudvikling og kommunikation   

Spendler.dk er et konsulent firma der har jeres arbejdsplads i cemtrum når vi tilbyder og udvikler foredrag, oplæg og kurser, enten på jeres arbejdsplads eller i vores lokaler.

Spendler.dk har ikke som sådan hylde varer, men hovedemner med grundelementer der kan videre udvikles og tilrettes efter jeres arbejdsplads behov.

Vores 2 hovedemner, er sammansat ud fra vore komceptemner og har til dels en sammenhæng. Hermed ikke sagt at vi ikke kan skilde hovedemnerne ad. Der vil dog, i vores hovedemne, Arbejdspladsudvikling, være dele af vores kommunikation grundelementer.

Arbejdspladsudvikling.

Spendler.dk - arbejdspladsudvikler på alle niveauer. Det er vigtigt når arbejdspladsen er i udvikling at alle tager afsæt i det samme "verdenskort".

Når arbedjdspladser udvikler sig er det en fordel og en del af processen at tage niveau for niveau, eller gruppe for gruppe for derefter at slutte af med af skabe det fælles "verdenskort" for alle på arbejdspladsen.

En moderne vending; at alle skal have ejerskab af udviklingen. Ejerskabet er med til at alle har og får medindflydelse og medbestemmelse om vilkårene i arbejdspladsens udvikling.

Kommunikation.

Spendler.dk - kommunikation tager udgangspunkt i hvordan i kommunikerer på arbejdspladsen. En væsenlig faktor i kommunikation er at der er aftalt spilleregler og disse er tydelige for alle.

Når i har en kommunikationeform som alle, niveau for niveau, gruppe for gruppe, kan accepterer og har været med til at udforme, vil i uden tvivl mærke en forskel i jeres hverdag.

Foredrag   

Vores foredrag er en vidergivelse af vores erfaringer - hvad det vil sige at arbejde med eller inplamenterer vores konceptemner på arbejdspladser.

Vigtighed af emnerne eller mangel på samme og de koncekvenser det kan give, vil være nogle af grundstenene i foredragene.

Varighed: 1-2 timer efter emne valg

Se mere under faneblad konceptemner

Oplæg   

Vores oplæg udarbejder vi efter hvilke af vores konceptemner i skal eller ønsker at arbejde med i fremtiden på arbejdspladsen.

Startskudet og inspirationsfrøet sås her til jeres videre arbejde med det eller de valgte emner.

Oplægsemner som ikke er i vores koncept kan efter aftal udarbejdes.

Se mere under faneblad komceptemner

Kurser   

Vores kurser  løber over 2 til 5 dage, tilpasset efter jeres arbejdsplads behov.

Emnerne kan være ud fra vores koncept, men kan også udarbejdes ud fra jeres ønsker.

 

Se mere under faneblad komceptemner

Hvad kan i forvente?   

Vores mål er at nå jeres mål. Dette kræver at vi få os talt ind på hinanden og de ønsker eller behov i har, herved bliver jeres mål konkret for os og relevant for jer.

Vi er et profesionellet team og forventer det samme af jer i jeres arbejde.

Seminar og wookshop   

Spendler.dk udarbejder seminar og woorkshop på vores koncept emner. En mulighed er at benytte denne form, som en sammenblanding af oplæg og kurser, hvis det passer bedre til jeres arbejdsplads.

Seminar eller woorkshop kan også tilbydes efter at vi har samarbejdet. Denne del er ideelt til evaluering af voers tilbud.

Sependler.dk - samarbejdspartner      
Kontakt os   
E-mail: Caroline@spendler.dk Telefon nr: 2245 1018 Adresse: Baldersbuen 29D 1. tv
    Forside Konceptemner Seminar og workshop Sammensætning Kontakt os
Copyright (c) 2019 Spendler    Privacy Statement